23948sdkhjf

Opel Movano med ny motor:: Nye motorer i Movano

Ikke noe synlig facelift kanskje, men nye motorer og mer sikkerhetsutstyr takker vi ja til.

Movanos nye motor er på 2,3-liter med biturbo som yter 136 eller 163 hestekrefter, henholdsvis 340 og 360 Newtonmeter. Movano er fortsatt et samarbeid mellom GM og Renault og en rask titt ned i motorrommet avslører Renault-logoen på en rekke av komponentene.

Vi fikk prøvekjøre nye Movano på Opels Vivaro-arrangement.

Inntrykket var det samme som i lillebroren, stillegående, smidig og sterk, relativt sett til at det var en lang utgave med last.

0,69 liter på mila

Opels representanter i Tyskland opererer med et oppgitt forbrukt på 0,69 liter på mila og de lover en reduksjon på 39 gram CO2 per 100 kilometer. Den kommer i fire modellutgaver hvor den korte versjonen får 136 hester og den lange blir utstyrt med 163 hestekrefter.

Start-stop

I markeder som England vil det fortsatt være fem turbodiesel-motorer å velge mellom, men i Norge vil det fokuseres på den nye 2,3 liters biturbo-motoren. Den blir kombinert med en 6-trinns manuell kasse og start-stopp teknologi.

Facelift?

Opel kaller dette en facelift, og selv om den ser annerledes ut har den fått med flere godbiter i pakke. Nå er ESP montert som standard, bakkestartassist og stabilitetsprogram for tilhenger følger også med.

I EU vil en grunnversjon av Movano koste 24.399 euro inkludert skatter og avgifter.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062