Nytt Volvo-verksted i Arendal

Trucknor AS er en av de store Volvo-forhandlerne i Norge med sine 11 anlegg på Sør- og Vestlandet. I tillegg til det futuristiske anlegget som nylig åpnet i Sandnes, har de også denne høsten åpnet et nytt anlegg i Arendal.

- Dette har vi nå ventet på i to år, men planleggingen begynte for nærmere 10 år siden, forteller en strålende fornøyd daglig leder Knut-Erik Lyngroth (t.v).
Lastebilselger Reidar Sines, som vil ha base på dette nye anlegget, er hjertens enig.

- Dette har vi nå ventet på i to år, men planleggingen begynte for nærmere 10 år siden, forteller en strålende fornøyd daglig leder Knut-Erik Lyngroth (t.v). Lastebilselger Reidar Sines, som vil ha base på dette nye anlegget, er hjertens enig.

Publisert Oppdatert

Volvo-forhandleren Trucknor Arendal AS har nå tatt i bruk sitt nye og flotte anlegg. Anlegget ligger på Blakstad Næringspark, omtrent 10 minutters kjøring fra E18, om man tar avkjøringen mot Evje.

Et flott anlegg

Bygget har en grunnflate på 1 500 kvadratmeter og tomtens størrelse er 10 mål.

Anlegget har 5 gjennomgående verkstedløp med en lengde på 30,5 meter, samt en egen ADR-hall. Vaskemuligheter vil kundene finne på utsiden.

Selve bygget inneholder en liten butikk i inngangspartiet, samt mottagelse og flere kontorer for selger og administrasjon, samt flotte garderobefasiliteter for de rundt 15 ansatte som skal jobbe på anlegget.

Les også: Nytt Volvo-anlegg åpnet i Sandnes