Om Bergli Truckstop, Tungt.no og egenterapi

I disse dager har jeg 15 års jubileum i TransportMagasinet. Jeg har vært omreisende abonnementselger, skribent, ombrekker, redaktør og en kort periode også deleier av bladet. I tillegg hadde jeg en stund totalansvaret for cola-automaten på vårt gamle kontor. Det har vært tøffe tak.

Svein-Ove blogg

Svein-Ove blogg

Publisert Oppdatert

For en tid tilbake møtte jeg en venn av meg på bensinstasjonen. Vi hadde ikke sett hverandre på mange år, og mens vi tanket lurte han på hvordan det gikk og om jeg fortsatt jobbet i TM.

Ja, sa jeg. Men det er bare lureri. Jeg kan egentlig ingenting om transport, lo jeg.

- Men jeg holder jo på til jeg blir avslørt. Det har gått greit en stund. Sa jeg og penslet vår korte samtale over på ham og hvordan han hadde det, før vi var ferdige og fortsatte hver til vårt.

Jeg er redd for å bli avslørt. Tror jeg har vært det ganske lenge også - om ikke bestandig. Jeg føler at jeg kan ganske mye, men innenfor enkelte områder er jeg svindler i stor stil. Jeg er redd folk skal finne det ut.

Hvor vil jeg med dette?

Jo, for en stund siden ble jeg spurt om jeg kunne være nettredaktør for en side som skulle hete www.tungt.no

Å jobbe med blader er én ting. Jeg elsker det. Men å jobbe mot nett? Jeg har aldri vært forumbruker, og aldri laget nettsaker heller. Jeg ser at risikoen for å bli avslørt som "svindler" åpenbart er skyhøy.

En tur innom forumet Bergli Truckstop endret ikke nettopp oppfatningen. Her var det mange dyktige folk som kan mye!

Men man kan ikke hoppe over en avgrunn i to, korte jump. Skal man over, bør man hoppe skikkelig. Ellers kan man la være. Jeg takket ja. Nettsiden Tungt kan derfor ses på som egenterapi i så måte. Og det er en heldig ting å få betalt for sin terapi.

Skal terapi ha noen funksjon, må man dog jobbe knallhardt med saken. Og det skal jeg (og de andre gutta, naturligvis) gjøre.

Tungt.no vil bli en nettportal som tar for seg nyhetene og sakene du er vant til fra bladene TransportMagasinet og AnleggsMagasinet. I tillegg vil vi presentere bildekaruseller, blogg, video og mye mer. Men vi er avhengige av samarbeid.

Rent formelt er det nå Hjemmet Mortensen Fagmedia som eier Bergli Truckstop. Det betyr egentlig ikke en dritt.

Det som betyr noe er at vi har et reelt samarbeid og at dere forumbrukere skal vite at vi satser på nettopp forumet. Selv om det altså er litt skremmende for en bladfyk som meg..:-)

Vi håper å kunne presentere saker fra forumet både på tungt.no og i bladene. Har dere f.eks. en flott youtube-video dere vil presentere, så send meg en mail. Tips om saker å skrive om likeså. Dere vet liksom best hvor skoen trykker. Håpet mitt er at vi sammen kan lage Tungt.no og Bergli så bra som mulig.

Det ville vært terapi, det.

---------------------

Les lesernes kommentar til saken her: http://www.berglitruckstop.no/viewtopic.php?t=4842