Ontime på plass i nye lokaler

For ca. et år siden startet Ontime Logistics med bygging av sitt nye anlegg på Fugleåsen på Langhus i Ski Kommune med Bulk Eiendom som byggherre. Nå står anlegget klart og selskapet er på plass etter å ha flyttet hovedkontoret fra Jernkroken i Oslo og avdelingen på Lillestrøm (tidl. Skandinavisk Transport System).

Ontime Logistics har 14 sentrale knutepunkt i Norden.

Ontime Logistics har 14 sentrale knutepunkt i Norden.

Publisert Oppdatert
CEO i Ontime Logistics, Aniela Gjøs, og Peder Nærbø, partner i Bulk Eiendom, så tidligere frem til å starte byggingen på Fugleåsen. Nå er alt klart.

CEO i Ontime Logistics, Aniela Gjøs, og Peder Nærbø, partner i Bulk Eiendom, så tidligere frem til å starte byggingen på Fugleåsen. Nå er alt klart. Foto: Foto: Ontime Logistics

Nå har de fått et moderne cross-dockingsanlegg med 63 lasteporter og kontorer for den samlede administrasjonen og de rent operative funksjoner. Anlegget med kontorer vil nå fungere som selskapets nordiske hovedkontor.

- Innpå 100 av selskapets medarbeidere har fått sin arbeidsplass på Fugleåsen og Ontime Logistics ser for seg en vekst i antall ansatte da den forventede økning i volumer allerede er et faktum, heter det blant annet i en pressemelding.

Ontime Logistics har 14 sentrale knutepunkt i Norden. De har sin opprinnelse i Cargo Partner og har etter overtagelsen av Cargo Partner gjort flere oppkjøp, blant andre Globex i Sverige og Skandinavisk Transport System i Oslo. Samlet omsetning er oppgitt til ca. en mrd. norske kroner.

Les også: Ontime bygger på Langhus

Les også: Ontime kvitter seg med flytting