Oppgitt over akselløftnekt

- Det er fint at dere er på ballen. Dette er en kjempeviktig sak som jeg tidligere har fulgt opp dengang det ble kjent at akselløft muligens skulle forbys. Men det var før det hele var på høring. Nå skal jeg ta saken videre, lover Frps Bård Hoksrud.

Bård Hoksrud. Arkivfoto.

Bård Hoksrud. Arkivfoto.

Publisert Oppdatert
Mandag morgen sender Bård Hoksrud brev til samferdelsministeren for å utfordre henne om hva hun mener om akselløft-saken.

Mandag morgen sender Bård Hoksrud brev til samferdelsministeren for å utfordre henne om hva hun mener om akselløft-saken.

- Jeg tror det er mange som ikke forstår hva dette betyr. Og at biler i det hele tatt blir nektet registrering før høringsfristen har gått ut, er jo helt utrolig, tordner andre nestleder i transport- og kommunikasjonskomiteen til TransportMagasinet da vi gjør ham kjent med tingenes tilstand og at biler med norsk akselløft nå nektes registrering.

Les også: Biler med norsk akselløft nektes registrering

Les også: Løft av boggiaksel kan bli forbudt

Ber om skriftlig svar fra samferdselsministeren

På mandag sender han derfor spørsmål om saken til samferdselsministeren.

I brevet, som vi har fått tilgang til, ber Hoksrud om skriftlig svar om hvorfor man i det hele tatt ikke går inn for å videreføre dagens unntak så lenge direktivet gir rom for dette og om statsråden vil gjøre noe med at biler nå nektes registrering innen høringsfristens utløp.

Han er spent på svaret. Det er vi også.