”Oppjazzet” Vito

I mange år har personbilmodeller fra Mercedes-Benz blitt ”stylet” opp av forskjellige tyske tuningselskaper. Om det er AMG, Brabus, Kleemann eller logoen til et annet kjent tuningselskap som står bak på bilen, er fellesnevneren at det gir omverdenen et signal om at bilen ikke er som alle andre. Riktignok behøver ikke ombyggingen bety at det som er under panseret er noe annerledes enn i en standard versjon, men i mange tilfeller så er både antall hestekrefter og dreiemoment økt, og understellet er modifisert.

Vito Brabus styling varebil distribusjon vare

Vito Brabus styling varebil distribusjon vare

Publisert Oppdatert

Nå har tuningselskapet Brabus også satt sitt preg på varebilen Vito. Modellen den norske Mercedes-Benz-importøren lånte oss, var utstyrt med styling-elementer og det var ikke gjort noen endringer på motoren.

De mest synlige forandringene utvendig besto av frontspiler med Hella grøftelys, sideskjørt, bakspoiler, dobbel eksospotte, 18"aluminiumsfelger med lavprofildekk i størrelsen 245/45 og i tillegg var varebilen senket noe.

Innvendig var setene byttet ut med håndsydde skinnseter med Brabus-logo innsydd og skinnratt. De originale pedalene med gummitrekk var byttet ut med aluminiums sportspedaler, gearkulen var også i aluminium og utstyrt med lys og logo. Av andre innvendige styling-elementer kan nevnes innstegslister i aluminium med Brabus-logo med blått lys i og broderte stoffmatter.

Brabus har så absolutt satt sitt preg på varebilen og det kan vel ikke sies å være annet enn vellykket. Til og med låseknappene i dørene hadde Brabus-logo. Valgmulighetene er mange, men på ett område har man kun tre valg - fargen. Vito Brabus leveres kun i fargene obsidiansvart, briljantsølv eller arktisk hvit.

Les mer om Vito Brabus i TransportMagasinet nr. 7