23948sdkhjf

Oslo Motor Show 2014:: Oslo Motor Show er i gang!

Det er mye lekkert å finne i lastebilhallen på Oslo Motor Show. Messa er åpen i dag og i morgen.

For femte år på rad arrangeres Oslo Motor Show i lokalene til Norges Varemesse på Lillestrøm (så det burde kanksje hatt navnet Lillestrøm Motor Show?). Det er det svenske forlaget Albinsson & Sjöberg som er arrangører. Og her er det noe for alle bil- og motorinteresserte. Alt fra nybiler, via gatebiler, motorsykler, hot rods, amcar og veteranbiler.

I tillegg er en hall satt av til lastebilene der blant annet konkurransen Scandinavian Truck Trophy går av stabelen.

Litt tynt

Der sto et knippe showlastebiler, noen kjente og noen ukjente, en håndfull veteranlastebiler og en og annen grom bruksbil. I tillegg var Scania og Volvo på plass, mens MAN og Mercedes glimret med sitt fravær (de var der i fjor). Ellers var det av en eller annen grunn stilt ut noen "småbiler" (amcars) i denne hallen.

Hvorfor de sto der og ikke i hallen der resten av amcar og veteranbilene sto, er vi litt usikre på. Manglet de nok tungbiler?

450

På messeområdet er det i følge arrangøren ca. 200 utstillere, mens det er ca. 450 utstilte kjøretøy der. Utstillingsarealet er rundt 30.000 kvm. Oslo Motor Show holder åpent til klokka 19 lørdag og fra 10 til 17 på søndag. Men ta med stor lommebok; prisene på mat og drikke er skrudd i været.

Det kan derfor være en god idé å spise før man drar dit.

Les om Oslo Motor Show 2013 HER

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.082