23948sdkhjf

Øst Kran og Transport valgte totalløsning fra Fartskriver AS

- I en hektisk hverdag med mye kommunikasjon og gjøremål i oppdrag for kunder, er vissheten om at man har kontroll på de lovpålagte oppgavene veldig viktig. Enkelt forklart så redder det nattesøvnen i enkelte perioder, sier Thomas Fredriksen i Øst Kran og Transport AS i en pressemelding.

Han henviser til at man stadig må finne mer rasjonalle måter å jobbe på, både for å møte økende etterspørsel og krav til dokumentasjon.

En transportør har mange lover og regler å forholde seg til som er kritiske; arbeidsmiljøloven, lov om internkontroll for sjåfører og ikke minst forskrift om kjøre- og hviletid for sjåfører.

Fartskriver AS representerer Continental VDO i Norge, og markedsfører og selger systemer med helautomatiske prosesser for både nedlasting, arkivering, analyse og oppfølging av data fra digitale fartskrivere og sjåførkort. Systemene er merkeuavhengige, det spiller derfor ingen rolle om man har en blandet vognpark - slik tilfellet er hos bl.a. Øst Kran og Transport.

- Dette fristiller ressurser ute hos kunden og gir mer tid til andre og kanskje mer inntektsbringende aktiviteter, sier salgssjef Roger Sjøvik i Fartskriver AS.

DLD-systemet i kombinasjon med TIS-Web analyse, arkivering og rapporteringsprogram, jobber sammen sømløst. Det gir kunden fleksibilitet og en automatisering av det som tidligere var uteglemte og mangelfulle oppgaver. Dette blir slått hardt ned på i det stadige økende antallet bedriftskontroller, avslutter Sjøvik.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063