”Over there 2011”

Hvem skulle trodd at en idé om en lesertur til USA for TMs lesere skulle ende opp med en seks år lang suksesshistorie som ”reiseoperatør”?

MATS USA lesertur

MATS USA lesertur

Publisert Oppdatert

"Bli med TM på tur" har nemlig blitt et begrep og vi vet at svært mange ønsker å bli med på denne turen for første gang, mens atter andre ønsker å bli med for andre, tredje, fjerde, femte eller sjette gang!

Les også: Med TM på tur

Det må jo bety at våre USA-turer er midt i blinken for svært mange av dere. Og nå har vi nylig åpnet for påmeldingene til neste års drømmereise "over there", enten man er opptatt av heftige snutebiler, eller bare rett og slett elsker det amerikanske, enten det gjelder folkeliv, musikk, shopping eller alt annet.

Les også: Gode minner

Oppskriften vår er velkjent. Vi besøker USA´s største transportmesse Mid-America Trucking Show i byen Louisville, Kentucky. Denne enorme messa har for øvrig 40års-jubileum i 2011, så man kan regne med at det blir ekstra stas å oppleve den neste år.

Se også: Fotogalleri Mid-America Trucking Show

Les også: Stemningsfull kveld

I tillegg til to begivenhetsrike dager på messa, blant annet med en stor mengde helt utrolige showbiler, country-konsert og masse annet, skal vi selvsagt oppleve mye mer av USA. Det blir nemlig ytterligere åtte dager i nabostaten Tennessee der vi blant annet skal oppleve de legendariske byene Nashville og Memphis. Førstnevnte kalles " Music City, USA" og er selve country-hovedstaden i Verden, mens Memphis er viden kjent for Elvis Presley og Sun Studios for å nevne noe.

Selv om man i utgangspunktet ikke er opptatt av countrymusikk, skal man være ganske hardhudet for ikke å bli hekta etter noen kvelder på de legendariske musikkbarene langs Broadway i Nashville, med en kald amerikansk drikke i neven.

Vi kan også love en uforglemmelig opplevelse når vi skal besøke eiendommen til Elvis. Graceland ligger, naturlig nok, i Elvis Presley Boulevard i Memphis, og det er en meget spesiell opplevelse å vandre rundt i huset til The King.

I tillegg blir det selvsagt mye fokus på lastebiler, blant annet spiser vi mange av måltidene på amerikanske truckstops, der man kan nyte den gode maten mens "big rigs" kjører ut og inn på de enorme parkeringsområdene.

De som har opplevd våre USA-turer så langt, legger ikke skjul på at den sosiale biten også er et viktig element. Her drar man på tur med likesinnede, rett og slett. Og bare stemningen i bussen til vår faste sjåfør Leroy Duncan er en opplevelse for seg. Har du lyst til å ta del i opplevelsene?

Les også: Knallsuksess i USA!

Da må du krysse av avreisedatoen tirsdag 29. mars på neste års kalender. Deretter må du bare glemme Mor Norge for de neste elleve dagene, før vi (altfor tidlig) kommer tilbake til Gardermoen lørdag 9. april.

Vi har bare plass til 50 deltagere så ikke nøl for lenge med å melde deg på vår sjette USA-tur her. Her finner du også mer informasjon om turen.