Partikkelfilter for lette lastebiler

Danskene i Emicon Systems løser det uten additiver

partikkelfilter emi van emicon systems

partikkelfilter emi van emicon systems

Publisert Oppdatert

Partikkelfilterert er designet og konstruert for å passe på varebiler og små lastebiler opp til 6 tonn, som Iveco Daily, Nissan Atleon, Toyota Dyna, Mercedes Sprinter og liknende biler. Det fungerer uten additiver og ved lave eksostemperaturer.

Miljøsoner

Flere og flere byer innfører miljøsoner rundt om i Europa. Kravene gjør at lastebiler som ikke oppfyller Euro4 kravene rett og slett ikke slipper inn. Produktet er et svar på dette. Filteret har fått navnet EmiVan og skal være priset 25 til 40% under andre eksisterende systemer, forklarer salgssjefen i Emicon Systems, Henrik Dahl. Systemet har vært testet på en Iveco Dayli 65C17 og i følge bileier har de ikke merket noen forskjell på kjøringen eller bilen ellers. Bilen oppfyller dermed Euro4 kravene og får derfor tilgang til Danmarks større byer som innførte miljøsoner fra 1. juli i år.

Danske Emicon-Systems A/S her over 15 års erfaring med at utvikling og produsering av partikkelfiltre til de fleste dieselmotorer. I tillegg til EmiVan omfatter produktsortimentet også en filterløsning til busser og lastbiler generelt, samt løsninger designet spesifikt til lastbiler fra Mercedes, Scania og Volvo.