Per Sandberg på TRANSPORTmessa

I dag besøkte lederen av Stortingets transportkommité, Per Sandberg, TRANSPORTmessa. Han ankom messa i en skikkelig Peterbilt og fikk noen interessante timer på et relativt vått messeområde.

Per Sandberg TRANSPORTmessa

Per Sandberg TRANSPORTmessa

Publisert Oppdatert

Per Sandberg (Frp), leder av Stortingets transportkommité, var imponert over alle utstillerne, og ikke minst alt det flotte utstyret. Ankomsten likte han særdeles godt. Sandberg har nemlig bakgrunn fra transportbransjen, faren hans var lastebileier og Sandberg har jobbet som sjåfør tidligere. Derfor satte han stor pris på at undertegnede hentet ham på Gardermoen flyplass med "messegeneral" Bjørn Magnussens Peterbilt.

- Det er viktig å sette fokus på hverdagsheltene på veiene som holder dette landet i gang. Jeg blir mektig irritert hver gang jeg opplever at media vinkler artikler om transportnæring og sjåfører negativt. Det hender faktisk fortsatt at jeg tar meg en tur bak lastebilrattet fordi jeg synes det er morsomt, sier Sandberg til tungt.no.

At han er en svært engasjert politiker er det ingen tvil om. Blant annet syntes han det var svært nyttig å prate med produkteksperter hos Volvo og MAN, om miljøaspektet rundt transport og lastebil. Været viste seg desverre ikke fra sin beste side under besøket, allikevel fikk han godt utbytte av besøket. Dessuten ble han "bileier" under besøket. En strøken MAN kranbil i solid hardplast ble innkjøpt til 3-åringen som ventet hjemme.

- Han er helt hekta på biler. Hvis det blir fint vær i helga skal jeg ta ham med meg opp på messa og vise ham alt det flotte utstyret, sa Sandberg, før han reiste videre - denne gang som bisitter i et vogntog.