Peterbilt is back!

Skuffelsen var stor under Mid-America Trucking Show i fjor, da det viste seg at Peterbilt og Kenworth ikke var på plass. Men i år er i alle fall Peterbilt på plass!.

Peterbilt

Peterbilt

Publisert Oppdatert

Mid-America Trucking Show (MATS) i Louisville, Kentucky, er et av høydepunktene på vår lesertur til USA hvert år. I fjor var derimot lastebilmessa, som kaller seg verdens største, rammet av finanskrisen. Det hadde ført til flere avbestillinger blant utstillerne, den mest merkbare av disse var nok Paccar med lastebilmerkene Peterbilt og Kenworth. I stedet for å brenne av penger på MATS valgt de i stedet å legge penger i en karavane rundt til forhandlerne i USA. Hos flere av våre reisedeltagere førte dette valget til en smule skuffelse. Peterbilt og Kenworth er antagelig de to lastebilmerkene som har størst oppslutning blant US-trucks-entusiaster her i landet.

Derfor er det hyggelig å kunne komme med en gladmelding til alle som skal på MATS 2010, og spesielt til de av dere som skal være med på vår lesertur. Peterbilt Motors Company har offentliggjort at de kommer til å delta på årets utgave av MATS i Louisville, som går av stabelen 25. til 27. mars i Kentucky Exposition Center.

- Mid-America Trucking Show tilbyr en glitrende mulighet for å vise fram de nye Peterbilt-modellene, PACCARs motorer, og nye tilbud fra PACCAR Financial og PACCAR Parts i 2010, sier Bill Jackson, Peterbilt General Manager.

Hvorvidt Kenworth, som også er eid av Paccar, kommer til å delta på årets messe har vi i skrivende stund ikke klart å få bekreftet.

Hvis du har drøyd med påmeldingen din til vår lesertur og tror at det nå er for sent, kan vi avsløre at vi fortsatt har noen ledige plasser på årets tur. Gå inn på www.tm-tur.no for informasjon og påmelding.