Politiet leter etter bilen sin

Publisert Oppdatert

Politimannen som rykket ut til en utforkjøring i Hedmark opplevde at ulykkessjåføren stakk av, i politimannens bil, forteller adressa.no.

Politibiltyveriet skjedde ved halv fem-tiden natt til mandag mellom Hamar og Elverum. En sivil politibil var først på stedet etter en utforkjøring, og politimannen hadde sin fulle hyre med å snakke med ulykkessjåføren og vitner på stedet.

- Mens politimannen var opptatt med dette så mannen som kjørte av veien sitt snitt til å stikke av med politibilen, forteller operasjonsleder ved Hedmark politidistrikt, Geir Rygg.

Etterlyser bil

Mannen skal ha kjørt den sivile politibilen i retning Elverum, men de andre politipatruljene som var på vei til ulykkesstedet så ikke noe til bilen på veien.

Politiet i Hedmark ønsker å komme i kontakt med folk som kan ha sett bilen, som er en hvit VW Transporter av eldre årgang med grønne registreringsskilt og registreringsnummer JC 94204.

- Det er ganske lange avstander i Hedmark, så det er litt langt å gå, spøker Rygg.

I ettertid viser det seg at også bilen mannen kjørte av veien med var meldt stjålet. Politiet leter etter en navngitt mann i forbindelse med tyveriet.