Profesjonell batterilader for verkstedet

CTEK, som ifølge en pressemelding er verdensledende innen batteriladere, lanserer nå sin første profesjonelle lader. MXTS 70 er en kraftpakke for det moderne verkstede Selv om laderen har avansert teknologi er den enkel å bruke, og har funksjoner som beskytter mot feilvalg og feilkoblinger.

Batterilader

Batterilader

Publisert Oppdatert

Enheten har også en valgfri ladealgoritme for teknisk kompetente brukere. Dette gir mekanikere stor fleksibilitet for utbedring av ulike batterirelaterte problemer.

MXTS 70 har ulike displayer med nyttig informasjon for mekanikeren, som viser ladestatus, ladespenning, strøm, ladetid (h) og energiindikator (Ah), slik at batteritilstanden kan kontrolleres. Laderen har også en spesifikk matingsfunksjon for verksteder som utfører lekkasjestrømtesting, som sørger for konstant matingsspenning på 13,6 V med 70 A styrke, eller 35 A for 24-volts batterier.

- Vi er stolte av vår innovative nestegenerasjonsteknologi, og av at vi nå kan lansere en virkelig stor profesjonell modell for det moderne verkstedet. MXTS 70 er en svært kraftig verkstedslader som er utviklet for ladning av batterier på både 12 og 24 V. Den inneholder svært avansert teknologi, men er likevel ekstremt enkel og trygg å bruke, sier Jan-Ulf Söderberg, markedssjef i CTEK.

MXTS 70 har følgende egenskaper og funksjoner som kreves for profesjonelt batterivedlikehold på verksteder:

¿ Valgfrie nivåer for optimal tilpasning til batteristørrelsen

¿ Valgfri ladealgoritme for størst mulig fleksibilitet

¿ Valgfri matingsfunksjon med konstant matingsspenning på 13,6 V (maks 70 A) eller 27,2 V (maks 35 A)

¿ Patentert avsulfateringsfunksjon

¿ Rekondisjoneringsfunksjon for gjenoppretting av delvis og dypt utladede batterier

¿ Unik vedlikeholdsladning med float/puls

¿ Diagnostikkfunksjoner som viser om batteriet kan ta imot og holde på ladning

¿ Temperatursensor for uavbrutt optimal ladning