RAI i Amsterdam avlyst

For tre uker siden fremholdt arrangøren at utstillingen ville bli avholdt. Nå er kjempearrangementet skrinlagt.

RAI logo

RAI logo

Publisert Oppdatert

Ryktene har gått en tid, og tungt.no er kjent med at en rekke av de største utstillerne har meldt avbud på transportutstillingen RAI i Amsterdam neste høst.

Lederen for The European Road Transport Show (TERTS 2009), Ferdinand Molenscot, fremholdt helt inntil nylig at arrangementet ville bli avholdt. - Selv om tiden ikke er den beste for transportrelaterte tjenester, er vi helt overbeviste om at vår funksjon som en plattform for industrien er mer nødvendig nå enn noen gang, nettopp på grunn av den økonomiske krisen. Dette ble sagt for tre uker siden, i forbindelse med at Paccar-konsernet med DAF i spissen trakk sin påmeldelse.

På utstillingens hjemmeside kan vi dog nå lese en kort melding om at hele ustillingen er avlyst. - Et enstemmig styre vedtok å ikke fortsette planene for 2009-utstillingen grunnet den økonomiske situasjonen innen transportindustrien, heter det i den offisielle uttalelsen. De har ennå ikke sendt noen offisiell pressemelding.

Ustillingen, som nå går av dage istedet for av stabelen, skulle vært avholdt fra 29. oktober til 5 november i Amsterdam.