Rambo bak rattet

De litt spesielle historiene fenger oss. Her er en om den amerikanske bedriften "Two Marines and a truck" som slett ikke lenger bare har én lastebil. Ikke er de bare to ansatte lenger heller, men 37!

Publisert Oppdatert

Vi hopper elegant over å skrive om finanskrisen og USA. De fleste av oss har gjespende fått med oss at næringen sliter, også "over there".

I fjor, mens det var virkelig ille, slo to eks-marine jegere seg sammen og startet transportfirma. I løpet av ett år har de vokst og disponerer nå seks biler og 37 ansatte.

Men det er ikke alle som får jobb - selv ikke garvede sjåfører. Neida, her må du ha en militær bakgrunn, må vite. De ansetter nemlig utelukkende militære veteraner.

Riktignok er det mange som betrakter sjåføryrket som en slagmark hvor man må bruke taktikk for å få godset frem. Nå er det altså bekreftet.

- De har sin stolthet i behold. De er militært punktlige og opptrer profesjonelt, står det å lese på bedriftens hjemmeside, der de også trekker frem sjåførenes treningsopplegg og eksellente bakgrunn.

Mens mange må lukke dørene for godt, åpner derimot "Two Marines and a Truck" stadig nye. Roger that?