Rich. Steen & Sønn AS solgt til Bilpåbygg AS og Ruedo AS.

Publisert Oppdatert

Rich. Steen & Sønn AS solgt til Bilpåbygg AS og Ruedo AS.

Rich. Steen & Sønn AS, et anerkjent selskap innenfor renovasjonsutstyr, har drevet sin virksomhet siden 1963. Selskapet er nå solgt til Bilpåbygg AS med 60 % og Ruedo AS med 40 %.

Selskapet vil som følge av dette endre sitt navn til RICH. STEEN AS og fortsetter med samme type drift og de samme produktene som tidligere.

Bilpåbygg AS eies av Øistein Engh og er en kjent aktør i påbyggerbransjen mens Ruedo AS eies av Marianne og Per Ingar Svendsen.

Rich. Steen AS er spesialister RENOVASJONSAGGREGATER, spesialutstyr og spesialkjøretøy for renovasjon og representerer flere anerkjente merker, blant annet:

Phoenix

Dennis Eagle

Terberg

Plastic Omnium

Ros Roca

Virksomheten drives fra samme adresse som tidligere, Røykåsveien 5 på Skårer i Lørenskog kommune og beholder telefonnummeret +47 67 900 900.

Det nye selskapet startet operativ drift 1. september 2008 med Per Ingar Svendsen som daglig leder og Øistein Engh som styreformann.

Per Ingar Svendsen understreker at de nå vil satse sterkt på at RICH. STEEN AS skal styrke sin posisjon i markedet og videreutvikle service- og ettermarkedstjenestene.

I en overgangsperiode vil to sentrale medarbeidere, Jan Erik Wraal og Leif Bøhler, være behjelpelige med å ivareta eksisterende kundeforhold på beste måte.