Ros til Tollerud-grillen

I en tid der negative saker ofte får stor plass i nyhetsbildet, er det veldig hyggelig med en positiv sak. På mail fra en leser har vi fått følgende melding på morgenkvisten:

Publisert Oppdatert

Hei! Vil gjerne at dere lager en liten sak om Tollerud-grillen (nordgående langs E18. Dette er virkelig en plass med service og god kundebehandling!! For ikke å snakke om maten som er i en klasse for seg selv!  Sulten stoppet jeg der for å ta den berømte 3 kvarters pausa mi, bestiller mat, og bankkortet har streiket...

Vedkommende i kassa insisterer på at det ikke går an å stå der sulten, så han lager maten jeg bestilte, og sier: - Du kommer vel innom igjen, betal da, ingenting som haster! 

Neste gang jeg stopper (for å betale maten) får jeg spandert kaffe. Mange synes sikkert ikke det er all verden, men det er noe jeg som yrkessjåfør setter stor pris på! 

Vil oppfordre alle som kjører i området, eller passerer innimellom (som meg) om å stoppe der, spise der, og øke omsetningen til det hyggelige menesket som står der og lager god mat!  SLIKE PLASSER TRENGER VI!! 

Mvh en asfaltcowboy fra hedemarken.