Samarbeider og dekker hele Norge

Bjørnflaten Frysetransport AS og Eek Transport AS har samme filosofi: Kunden og kvalitet i fokus. Nå inngår bedriftene et samarbeid som vil komme enda flere kunder til gode.

Bjørnflaten Transport

Bjørnflaten Transport

Publisert Oppdatert

For de fleste er bedriftene store. Selv kaller daglig leder Britt-Mona Ingebrigtsen i Bjørnflaten Frysetransport AS, bedriften mellomstor. Og daglig leder Morten Eek i Eek Transport AS er heller ikke av de som skryter mest. Men faktum er at disse to bedriftene har en svært omfattende virksomhet. Nå etablerer de et samarbeid slik at de i fellesskap dekker hele Norge. Dermed kan de ta opp konkurransen med de store aktørene.

Fra 1. november 2010 flytter Bjørnflaten Frysetransport AS sitt knutepunkt for Sør-Norge til Eeks terminal på Berger i Skedsmo kommune utenfor Oslo. Gods som skal videre til kundene i området, vil Eek Transport AS ta seg av, mens Bjørnflaten Frysetransport AS skal representere Eek transport AS i nord. Det vil si fra Nordland og nordover.

- Vi har samme bedriftsfilosofi, understreker de begge i en pressemelding til tungt. - Kunden og kvalitet står i sentrum. Derfor vil de samarbeide tettere. Forventningene til samarbeidet er store. - Vi vil kunne utnytte både materiellet og andre ressurser mer effektivt, understreker Morten Eek, - noe som vil komme kundene til gode. Britt-Mona Ingebrigtsen er enig og understreker at samarbeidet også styrker bedriftenes posisjon som totalleverandører.

- Dermed vil det også styrke oss i konkurransen med de største, understreker hun.

Bjørnflaten frysetransport AS disponerer 40 biler som går i både langtransport og distribusjon, spesielt i Nord-Norge.

Eek transport AS har 132 biler i tilsvarende drift over store deler av Sør-Norge.

Les også: Bjørnflaten på nye veier