Satte et skudd amfetamin før ulykken

Den 39 år gamle sjåføren fra Haugalandet kjente seg utslitt og satte et skudd amfetamin for å komme seg hjem. Han husker ingenting fra den siste kilomteren før det smalt.

Publisert Oppdatert

Den 39 år gamle sjåføren fra Haugalandet kjente seg utslitt og stoppet lastebilen ved Ølmedal og satte et skudd amfetamin for å komme seg hjem etter å ha levert et lass med takstein i Sauda. Dette melder Haugesunds Avis som følger saken.

Han opplyste at han i lengre tid forut for ulykken hadde gått tungt medisinert og hadde hatt opphold på psykiatrisk klinikk etter flere år med vanskelige familiære forhold.

Begge bistandsadvokatene spurte 39-åringen om han noen gang tenkte over om han burde kjøre lastebilen så tungt medisinert. Til det svarte han at legen hans hadde syns det var en god ide at han kom seg ut i arbeidslivet igjen etter lengre tids sykdom.

I tingretten forklarte mannen at han ikke husker den siste kilometeren før det smalt i ved Vikedal, og at han ikke har noe minne av at han kolliderte med en Toyota personbil og en VW Caravelle.

Tre personer omkom i ulykken.