Scania leverer 156 leddbusser

Scania har mottatt en ordre på 156 leddbusser til det offentlige trafikkselskapet Berliner Verkehrsgesellschaft (BVG). Bussene skal leveres i løpet av 2014 og 2017.

- Denne avtalen er strategisk viktig for Scanias etablering på det tyske bussmarkedet, sier Fredrik Dahlborgsgatan, Sales Director, Europa og Eurasia, Buses & Coaches på Scania.

- Denne avtalen er strategisk viktig for Scanias etablering på det tyske bussmarkedet, sier Fredrik Dahlborgsgatan, Sales Director, Europa og Eurasia, Buses & Coaches på Scania. Foto: Scania CV AB

Publisert Oppdatert

Leveransen til BVG omfatter 156 Scania Citywide-busser utstyrt med Euro 6-motorer og automatiske girkasser, samt et nært samarbeid om service og vedlikehold. Forutsigbare vedlikeholdskostnader og god drivstofføkonomi var svært avgjørende for BVGs beslutning.

Ordren fra BVG er den andre store bussordren for Scania Tyskland på kort tid. I mai ble det kjent at Scania frem til våren 2014 skal levere mer enn 60 ekspressbusser til operatøren ADAC Postbuss. Bussene settes i trafikk mellom Tysklands 30 største byer.

- Dette betyr at vi i stor grad har styrket vår posisjon i to viktige segmenter. Vi kan levere løsninger og tjenester for by- og ekspressbusstrafikk som sikrer høy tilgjengelighet og lave driftskostnader for våre kunder, og som er attraktiv for passasjerene, sier Fredrik Dahlborgsgatan.