23948sdkhjf

Schmitz + Scania er sant

Schmitz og Norsk Scanias samarbeid skal gjøre det lettere for kundene.

Schmitz Cargobull (SCB) og Norsk Scanias samarbeid gjør at alle kunder med SCB sine produkter nå vil få utført service- og vedlikehold på sine semitrailere på Scanias serviceanlegg over hele Norge. Scanias anlegg er sertifisert av SCB og mekanikerne har gjennom målrettet opplæring fått kompetanse på deres produkter. Deler og utstyr leveres gjennom Scanias unike logistikksystem.

- I dag ruller det mer en 1000 semitrailere fra SCB i Norge. Vi er i dag Europas ledende leverandør av semitrailere, og en effektiv og landsdekkende servicekjede er avgjørende for vår langsiktige satsning og vekst i Norge, sier Kim Aaskov, Managing Director for Schmitz Cargobull i Skandinavia.

Transportmarkedet endrer seg

- Det norske markedet har tradisjonelt hatt mange varianter av nasjonalt tilpasset transportmateriell. Dette er nå i ferd med å endre seg til at også de norske transportørene søker mer standardiserte produkter for å kunne møte den økende konkurranse fra utenlandske transportører. SCB har i de siste år også utviklet løsninger som er tilpasset transportørenes behov i henhold til særnorske lover og regler, sier daglig leder i SCB Norge, Per Karlsen.

- Vi i Scania vil nå kunne vedlikeholde både trekkbil og semitrailer samtidig for å redusere materiellets samlede ståtid.

Å styrke vår kompetanse og videreutvikle vårt logistikksystem gjennom dette samarbeidet passer veldig godt i vår strategi med å kunne tilby våre kunder stadig flere tjenester, sier direktør for servicemarkedet i Norsk Scania, Stig Andersen.

- Schmitz Cargobull Norge AS ble etablert i april 2012 og har sitt salgskontor beliggende på Gardermoen. Vi er avhengige av et godt og landsdekkende servicenett, og er derfor glade for det nye samarbeidet med Norsk Scania, sier daglig leder Per Karlsen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078