23948sdkhjf

Siste om TM´s tur til IAA!

Vi ser oss nødt å kaste inn håndkledet vedr. årets fellesreise til IAA. Som mange husker chartret vi en Boeing 737 til 2008-utgaven av IAA, selvfølgelig ønsket vi å gi bransjen det samme tilbud til årets gigantmesse.

Interessen rundt turen har vært solid, allikevel velger vi å si fra oss maskinen vi har booket opp med den begrunnelse av at vi selv rett og slett ikke ønsker å sitte med et solid sekssifret beløp i økonomisk risiko, dersom setene ikke blir fylt opp.

I 2008 var folk tidlig ute og bestilte sin plass, mens det i år har vært mange som har kontaktet oss med "skal være med dere," bokstavelig talt prat vi ikke tør ha som sikkerhet for leie av fly og hotellkapasitet.

Synd, for alle som ville blitt med oss, og for de som har bestilt turen svart på hvitt med å melde seg på. De siste får selvfølgelig disse ombooket sine turer hos vår gode partner Expert Reiser AS.

Meld dere på litt tidligere i 2012 så blir det ny tur, det lover vi!

For det er veldig greit å kunne lande med sin egen charter på Hannover flyplass, så lenge ingen andre flyruter fra Norge gjør det og vi vet alle at det i praksis går nesten en dag i hver ende om man tar turen med bil.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093