Sjåførhåndbok som app

Nå kommer Volvo Trucks sine sjåførhåndbøker i en ny utgave for web, smarttelefoner og nettbrett. Dette for alltid å kunne gi kunder, sjåfører og mekanikere tilgang til oppdatert informasjon, uavhengig av tid og sted.

Publisert Oppdatert
Den digitale håndboken inneholder verktøy som skal gjøre det enklere å finne det man søker.

Den digitale håndboken inneholder verktøy som skal gjøre det enklere å finne det man søker.

Kunder av Volvo Trucks har tidligere fått denne sjåførhåndboken i en trykket utgave når de har kjøpt en ny lastebil. Nå kan man få håndboken også i digital form, med flere nye funksjoner.

Alltid oppdatert

- Med vår digitale sjåførhåndbok, vil brukeren alltid ha tilgang til komplett og oppdatert kjøretøyinformasjon, som også vil være tilgjengelig offline. Den digitale håndboken inneholder i tillegg verktøy som vil gjøre det betydelig enklere å finne det man søker.

Appen har også instruksjonsfilmer og bilder som viser hvordan bilens funksjoner skal benyttes på best mulig måte, sier Malin Ersman, prosjektleder hos Volvo Trucks.

Den nye sjåførhåndboken vil også bidra til økt tilgjengelighet når det gjelder selve bilen. Nå kan verkstedteknikerne kunne se direkte hvordan lastebilen er konfigurert, slik at det vil være mulig å gi kundene et raskere svar på hvordan man skal håndtere de forskjellige funksjonene.

Appen er gratis

De nye sjåførhåndbøkene er gratis, og finnes for lastebilmodellene Volvo FH, Volvo FM og Volvo FMX. Den nye appen kan lastes ned fra AppStore eller Google Play.