Sol og varme i Mo i Rana!

Det er god oppslutning om ”TransportMagasinet & Scania På Veien” i Mo i Rana. I strålende solskinn og sommervarme, strømmer lastebilfolket til Esso-stasjonen til Mo Veiservice. Her er det både lokale og forbipasserende lastebilfolk som kommer innom.

Publisert Oppdatert

Siste stopp på Nord-Norge-runden er Mo i Rana, og for et stoppested! Allerede under riggingen i morges ankom det besøkende og var kaffetørste og pratesyke. Esso-stasjonen til Mo Veiservice er tydelig en populær plass å stoppe for de mange lastebilene som farter på E6, enten de skal nordover eller sydover.

At det lokale lastebilfolket var godt informert om vår tilstedeværelse, er det ingen tvil om. En jevn strøm av lokale lastebilfolk er innom til enhver tid. I tillegg har vi hatt besøkende fra hele landet innom her i Mo. Det har vært folk fra både nord, syd, vest og øst. En del passer også på å få seg en prøvetur med den medbrakte R620 anleggsbilen.

Etter nedrigging i ettermiddag, setter vi kursen sydover for en aldri så liten sommerpause. Del to av turen starter 10. august på Hanestad i Østerdalen.