23948sdkhjf

Sparer lastebilutslipp

Shell lanserer en ny løsning for drivstoffstyring for å hjelpe sine kunder med tunge transportkjøretøy til å spare drivstoffutgifter, karbonutslipp og forhindre bedrageri.

Med Shell FuelSave Partner beregnes de drivstoffrelaterte karbonutslippene automatisk. Det omfattende drivstoffstyringssystemet vil også hjelpe kunder å spare drivstoff ved forbedret kjøretøyytelse og sjåføradferd. Det skal i følge Shell være mulig å oppnå besparelser på opptil ti prosent

Han forteller at systemet i tillegg overvåker drivstoffrelaterte CO2-utslipp på en måte som gjør dem mer styrbare. Dette kan utgjøre en viktig fordel for eierne som er under et stadig press til å redusere transportflåtens miljøpåvirkning.

I tillegg til å redusere drivstoffutgifter og drivstoffrelaterte CO2-utslipp kan Shell FuelSave Partner også gi nøyaktige data som kan forhindre bedrageri.

Dette er Shell FuelSave Partner

Shell FuelSave Partner kobler automatisk transaksjoner med euroShell-kortet opp mot data om kjøretøy og sjåfør, slik at lastebileiere kan styre sitt drivstofforbruk på en mer effektiv måte.

Systemet produserer anvendelige rapporter som gir praktisk veiledning for operatører av transportflåter om hvordan de kan redusere drivstofforbruk og drivstoffrelaterte CO2-utslipp.

Shell FuelSave Partner fås som abonnement og krever ingen forhåndsinvestering.

Utstyret monteres raskt og utruster eierne med informasjon og råd som vil hjelpe dem med å redusere drivstoffutgifter og drivstoffrelaterte CO2-utslipp mer eller mindre umiddelbart.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063