23948sdkhjf

Sprinter- kongen Børre

At mange legger ned mye tid og penger i lastebilen sin ser vi stadig eksempler på. Men å �?ta den helt ut�? på en varebil er mer uvanlig. Børre Asbjørnhus fra Hønefoss har den feteste varebilen vi har sett noen gang.

Børre Asbjørnhus, 27, har kjørt varetransport siden han tok lappen som 18-åring, hele tiden i firmaet som stefaren Arvid Johansen drev. Da dette firmaet ble avviklet for et par år siden, passet Børre på og startet B.A Varetransport. Med en fire måneder gammel Mercedes-Benz Sprinter fortsatte han å betjene de faste kundene han hadde hatt i det gamle firmaet.

- For en god stund siden fant jeg bilder av en Sprinter som var ombygd av Hartmann Tuning i Tyskland. Da var jeg solgt! Hadde allerede bestilt meg ny Sprinter hos Bertel O. Steen på Hønefoss, men da jeg så bildene på nettet tok jeg kontakt med Thorsten Hartmann for å høre hva han kunne lage til bilen min , forteller Børre.

Førsteutgaven

Hartmann hadde styling-pakke til Sprinter, men ikke til den lengste versjonen som bilen til Børre. Derfor er hans bil den første i sitt slag som er levert komplett oppbygd fra Hartmann i Tyskland.

- Jeg har kjøpt bilen av Knut Tolpinrud hos Bertel O. Steen på Hønefoss, men kontakten med Hartmann Tuning i Tyskland har jeg stått for selv. Har fått så god kontakt at jeg har en avtale om å hjelpe andre norske kunder, som ønsker seg noe lignende, med kontakt med Hartmann, sier Børre.

Les om Børres fine Sprinter i Transportmagasinet som er i hyllene nå!

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094