Sprinter- kongen Børre

At mange legger ned mye tid og penger i lastebilen sin ser vi stadig eksempler på. Men å ”ta den helt ut” på en varebil er mer uvanlig. Børre Asbjørnhus fra Hønefoss har den feteste varebilen vi har sett noen gang.

Børre Asbjørnhus MB Sprinter Hartmann

Børre Asbjørnhus MB Sprinter Hartmann

Publisert Oppdatert

Børre Asbjørnhus, 27, har kjørt varetransport siden han tok lappen som 18-åring, hele tiden i firmaet som stefaren Arvid Johansen drev. Da dette firmaet ble avviklet for et par år siden, passet Børre på og startet B.A Varetransport. Med en fire måneder gammel Mercedes-Benz Sprinter fortsatte han å betjene de faste kundene han hadde hatt i det gamle firmaet.

- For en god stund siden fant jeg bilder av en Sprinter som var ombygd av Hartmann Tuning i Tyskland. Da var jeg solgt! Hadde allerede bestilt meg ny Sprinter hos Bertel O. Steen på Hønefoss, men da jeg så bildene på nettet tok jeg kontakt med Thorsten Hartmann for å høre hva han kunne lage til bilen min , forteller Børre.

Førsteutgaven

Hartmann hadde styling-pakke til Sprinter, men ikke til den lengste versjonen som bilen til Børre. Derfor er hans bil den første i sitt slag som er levert komplett oppbygd fra Hartmann i Tyskland.

- Jeg har kjøpt bilen av Knut Tolpinrud hos Bertel O. Steen på Hønefoss, men kontakten med Hartmann Tuning i Tyskland har jeg stått for selv. Har fått så god kontakt at jeg har en avtale om å hjelpe andre norske kunder, som ønsker seg noe lignende, med kontakt med Hartmann, sier Børre.

Les om Børres fine Sprinter i Transportmagasinet som er i hyllene nå!