Stille før stormen

To dager før det braker løs med TRANSPORTmessa på Gardermoen, er det forholdsvis rolig på den gamle flystripa. Da Tungt.no var på inspeksjon tirsdag morgen var riktignok enkelte utstillere nesten ferdig med å rigge sine stands, mens andre fortsatt har mye igjen. Utover tirsdagskvelden og onsdagen vil det nok rulle inn mye transportmateriell på dragracebanen, om ikke i samme hastighet som kjøretøyene som vanligvis brukes på dragstripa.

TRANSPORTmessa Gardermoen

TRANSPORTmessa Gardermoen

Publisert Oppdatert

De rundt 150 utstillerne skal fylle opp like mange stands med lastebiler og utstyr og vi antar at det vil bli noen hektiske timer før portene åpnes for publikum torsdag klokken ti. Da vil publikum kunne boltre seg på et utstillingsareal som er større enn sju fotballbaner - så her bør det være noe for enhver smak.

For de av dere som er i tvil om når og hvor TRANSPORTmessa arrangeres, så åpnes portene torsdag 7. og stenges søndag 10. mai. Åpningstidene er torsdag-lørdag kl 10.00 - 18.00, søndag kl 10.00 - 15.00. I tillegg arrangeres Truckers Music Festival på Olaløkka Grendehus fredag og lørdag kveld.

For å finne frem til messeområdet så sving av E6'en ved skiltet "Gardermoen Næringspark" og etter det er det bare å følge skiltene med påskriften TRANSPORTmessa. Om du ikke kommer i eget kjøretøy så vil det gå shuttlebusser nonstop mellom OSL (flyplassen), plattform B-31, til/fra messeområdet, flyplasshoteller og festivalplassen (Olaløkka).

Les mer på www.transportmessa.no

Les også: Disse kommer på TRANSPORTmessa