Stort oppmøte i Alta!

”TransportMagasinet & Scania På Veien” har fått en god mottagelse i Alta. Allerede før showhengeren var ferdig rigget banket lastebilfolket på døra. Og anleggsbilen har gått i prøvekjøring i ett sett.

TransportMagasinet & Scania På Veien

TransportMagasinet & Scania På Veien

Publisert Oppdatert

Fellesøvelsen "TransportMagasinet & Scania På Veien" fikk en "flying start" på Statoil Service Elvebakken i Alta i dag. Allerede før mannskapet var ferdig med riggingen møtte lastebilfolket opp for en kaffe og en prat. Den medbrakte anleggsbilen, lastet til 50 tonn, har rullet jevnt og trutt i prøvekjøring, mens sjåfører, bileiere og skoleelever i transportfaget, har fått seg en varmende kopp kaffe inne i vår medbrakte showhenger.

- Vi burde nok ha startet kaffetrakteren med en gang vi parkerte her på Statoil. Det har vært jevnt tilsig av interesserte siden morgenkvisten, forteller Tom Ola Bjerkestuen fra Norsk Scania AS til tungt.no.

Det sure været ser ikke ut til å legge noen demper på stemningen, til tross for at også vår nordligste landsdel opplevde et snev av sommer forrige helg. "Glad jeg ikke forsov meg da, slik at jeg gikk glipp av årets sommer", var en av de humoristiske kommentarene en av sjåførene kom med i dag.

Skapbilen vi har med er lastet med en Scania V8er på pall, og skapsidene innvendig er dekorert med 10 førstesider av TransportMagasinet. I skrivende stund sitter en hyggelig gjeng sjåfører inne i showhengeren og prater fag, mens kaffemaskinen går i ett sett. Journalist Frode er ute på reportasjeoppdrag i nærmiljøet.

I kveld går turen videre til Norkjosbotn der vi skal stå på Balsfjord Bilistsenter i morgen. Følg med her på tungt.no for daglige rapporter fra turen.

Les mer her.