Tanko velger Hogia og Vehco

Systemene vil bidra til bedre og mer effektiv kommunikasjon mellom kontoret og distribusjonsenhetene.

Publisert Oppdatert

Tanko skal i løpet av første kvartal 2012 installere transportstyringssystemene Unitrans fra Hogia Unitech, samt Co-Driver fra Vehco.

Systemene vil bidra til bedre og mer effektiv kommunikasjon mellom kontoret og distribusjonsenhetene, skriver Tanko i en pressemelding.

Pia Kolstad, logistikkoordinator for Tanko, begrunner valget slik: - Hogia Unitech med Unitrans og Vehco med Co-Driver har nettopp så enkle, men likevel så avanserte systemer som vi trenger.

Systemene vil hjelpe oss i dag med å bedre vår struktur og kundeservice, og de vil kunne vokse med oss og hjelpe oss framover i årene som kommer. Unitrans og Co-Driver utfyller hverandre svært godt, slik vi ser det, og vi gleder oss veldig til å samarbeide videre med dem begge.

Vehco Norge er den norske avdelingen ved Vehco AB, som er en ledende aktør i Norden av mobildata til lastebil- og bussbransjen. Selskapet har hovedkontor i Gøteborg, men har avdelinger over hele Europa.

Vehco AB omsatte i 2010 for over 100 mill. SEK og har over 100 ansatte. De har ca. 800 kunder og 30 000 installasjoner over hele Europa.

Tore Nestaker, Sales Manager Norway hos Vehco, sier bl.a. følgende: «Tanko er en bedrift vi er stolte av å være leverandør for. Den kjennetegnes av meget dyktige medarbeidere i alle ledd, og har en klar og tydelig strategi. Vi ser fram til å samarbeide med Tanko, sammen med vår partner Hogia Unitech, og vi alle er trygge på at vi i fellesskap skal løfte Tanko fram.»