23948sdkhjf

Tilbyr adrenalin til transport - og anleggsbransjen

Mange kjenner ham fra NM og EM i rallycross. Nå ønsker Frode Skaar lastebil- og anleggsfolk velkommen til kickoff og kundearrangementer på Gardermoen.

- Konseptet er å la næringslivet komme og kjøre selv med gamle bilcross-biler på lukket bane, forteller Frode til TransportMagasinet.

Dette er egentlig en drøm som går i oppfyllelse avslører han og forteller om at planene har vært i gang siden 2010, og at det hele bygges sakte, men sikkert opp.

Ved inngangen av året etablerte nemlig han og broren bedriften Motorsport Event as. På Gardermoen, akkurat der vi hadde TRANSPORTmessa, satser de på kjøring hele året.

Nå har de gjort en femårig avtale med NMK Gardermoen om leie av bane.

Bilcross og hinderløyper

- Vi har hatt flere store bedrifter innen anleggssektoren her, fortsetter han. - Vi kjører med sikkerhetsbur og satser på både bilcross, og spesialbygde "leketøy" i hinderløyper kan han fortelle. I tillegg satser de på matservering. Kanskje er det et godt julebordalternativ for de som er litt sent ute med planleggingen?

- Ja, vi har fortsatt ledig plass på kalenderen til dette, ler Skaar.

Brødrene har i flere år organisert kjøring under tv-innspillinger for TV2 med Golden Goal og Zebra Grand Prix. I tillegg har Frode Skaar vært rallycross-kommentator for NRK og Viasat.

Transport og anlegg over snittet interesserte

Det var etter slike eventer at han ble forespurt om han kunne tilby slikt for næringslivet også.

Nå er det naturligvis ikke bare anlegg- og transportfolk som kommer innom, men disse bransjene er nok over gjennomsnittet interessert i alt som har med bil å gjøre.

- De fleste som går ut herfra har hatt det kjempegøy og gliser godt. Arbeidskollegaer får racet fra seg samtidig som det er en stor sosial opplevelse, avslutter han.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078