TNT Express lanserer smartphone-app

Smart app til Iphone, Android og Windows Mobile gjør pakkesporing enkelt.

- Smartphone-app'en gir kundene de samme mulighetene som TNTs online Track & Trace-tjeneste, som du finner på hjemmesidene våre.

- Smartphone-app'en gir kundene de samme mulighetene som TNTs online Track & Trace-tjeneste, som du finner på hjemmesidene våre.

Publisert Oppdatert

TNT Express lanserer en enkel og rask måte å spore forsendelser på. Men den nye smartphone-applikasjonen får kundene muligheten til å spore pakker og brev direkte fra telefonen.

Appen er tilgjengelig gratis i Apples App Store og Google Android Market, og gir direkte tilgang til forsendelsens posisjon og leveringshistorikk rett på telefonen, via foresendelses- eller referansekoden.

- Smartphone-app'en gir kundene de samme mulighetene som TNTs online Track & Trace-tjeneste, som du finner på hjemmesidene våre. Den store forskjellen er at du nå kan følge forsendelsene dine direkte fra mobilen, mens du er på farten, sier administrerende direktør for TNT Norge, Terje Ragnem.

Satser på mobile løsninger

App'en er et resultat av TNTs strategiske investering i mobile løsninger. - Vi planlegger å følge opp med flere og mer avanserte mobilløsninger i de kommende månedene, sier Ragnem.

TNTs smartphon e-app fungerer med følgende mobile plattformer: iOS (Apple iPhone), Android (Sony, Ericsson, HTC, LG og Samsung) og Windows Mobile. I løpet av kort tid vil det også lanseres en egen Blackberry-versjon.