Trailer Trucking Festival

Er du opptatt av transportutstyr, flotte lastebiler og god stemning? Har du lyst på en tur til Sverige? Da bør du sette kursen mot Linköping og Mantorp Park. Denne fredag og lørdag er det klart for en stor bransjemesse for transportnæringen.

Fredag og lørdag er det full fart på Trailer Trucking Festival på Mantorp Park i Sverige.

Fredag og lørdag er det full fart på Trailer Trucking Festival på Mantorp Park i Sverige.

Publisert Oppdatert

Er du opptatt av transportutstyr, flotte lastebiler og god stemning? Har du lyst på en tur til Sverige? Da bør du sette kursen mot Linköping og Mantorp Park. Førstkommende fredag og lørdag er det klart for en stor bransjemesse for transportnæringen. Slik også vi her i vår redaksjon trives med, har våre svenske kolleger i fagbladet Trailer valgt å satse på utendørs messer.

Nordic Trophy

Hvert tredje år er Trailer-folket medarrangører av den store transportmessa på Elmia i Jönköping, mens de andre årene satses på Trailer Trucking Festival på Mantorp Park.

Noe av det viktigste på disse messene er Nordic Trophy, en konkurranse der lastebiler fra hele Europa er med om premiekampen. I år arrangeres Nordic Trophy for 32. gang, og det er ventet at nærmere 200 lastebiler skal være med i konkurransen.

Ellers blir det en stor bransjeutstilling med med et syttitalls utstillere. Alle de store lastebilmerkene som markedsføres i Sverige kommer til å være på plass. I tillegg kommer selvsagt leverandører av påbygg, hengermateriell, kraner, dekk, innredning og annet relevant utstyr til å være til stede.

Lysshow, mesterskap og trekkplastre

Publikum vil også få oppleve fart og moro, både i form av oppvisning i truckracing, og Boije Ovebrink, som skal ha oppvisning med verdens raskeste hybridlastebil, "Mean Green".

I samarbeid med Hiab skal man arrangere svensk mesterskap i krankjøring, og på fredagskvelden blir det et heftig lysshow der man skal kåre vinnere blant lastebilene. Har du tid og lyst til å oppleve dette, er det bare å plotte inn Mantorp Park på GPS´n og dra.