Trailerkolonne til TRANSPORTmessa

I fjor ankom en rekke lastebiler og vogntog i en skikkelig kolonne til TRANSPORTmessa. Nå skal suksessen gjentas!

Kjell-Erik Kvikstad

Kjell-Erik Kvikstad

Publisert Oppdatert

I fjor skapte en skikkelig trailerkolonne stor oppmerksomhet, da de kjørte fra Oslo til TRANSPORTmessa på Gardermoen på fredagskvelden. Nå er alt klappet og klart for en gjentagelse av suksessen. "Kolonneansvarlig" for dette er to ivrige sjåfører, Kjell-Erik Kvikstad og Jon Vegard Sandem.

- Vi må jo vente til folk er ferdige med arbeidsdagen sin. Derfor legger vi opp til felles avreise fra Bekkelagskaia i Oslo klokka 18 på fredag kveld. Nå er det slik at vi sliter nok litt med å ha god nok plass til alle sammen nede på kaia. Det har blitt så trangt der. Derfor ber vi de som kommer nordfra for å delta, om å svinge av på Karihaugen og vente på oss oppe ved ICA-lageret der. Så holder vi kontakten med dem og sørger for å koble oss sammen med de andre der, forteller en entiusiastisk Kjell-Erik Kvikstad til tungt.

Det var et mektig syn i fjor når alle kom kjørende samlet opp til messeområdet. Vi spør Kjell Erik om hvor mange han regner med blir med i kolonnen i år?

- Vi vet om rimelig mange som skal være med, både amerikanske trucks og europeiske lastebiler. Det blir vel fort femti lastebiler eller fler, sier Kjell-Erik.

Dermed ser det ut til å bli en skikkelig markering av årets messe på Gardermoen, og det på messas første dag. Vi i redaksjonen skal selvsagt være tilstede for å dokumentere det hele, der kolonnen av lastebiler kjører fra hovedstaden med bestemmelsessted Trailer Campen på Gardermoen. Vi håper så mange som mulig har anledning til å være med. Har du behov for ytterligere informasjon kan du bare ta kontakt med Kjell-Erik på mobiltelefon 48324114 eller Jon Vegard på mobiltelefon 90681585. See you!

Følg også praten på forumet vårt her.