Samarbeid og utvikling av førerkortopplæring i Norge:

Transportkompetanse Haugesund AS kjøper 50 % av aksjene i Forus Storbilskole AS

Transportkompetanse Haugesund AS kjøper 50 % av aksjene i Forus Storbilskole AS. Målet er å bli en ledende aktør i løpet av neste år.

Transportkompetanse Haugesund AS har siden oppstarten i 2007 utviklet et nasjonalt kompetansenettverk innen transportrelaterte tjenester. Den særdeles smilende karen på bildet er daglig leder, Svein Ove Vetrhus.
Transportkompetanse Haugesund AS har siden oppstarten i 2007 utviklet et nasjonalt kompetansenettverk innen transportrelaterte tjenester. Den særdeles smilende karen på bildet er daglig leder, Svein Ove Vetrhus.
Publisert Oppdatert

Fra 1.januar 2014 er Transportkompetanse Haugesund AS en aktiv eier i Forus Storbilskole AS. Forus Storbilskole AS og Transportkompetanse Haugesund AS har gjennom flere år samarbeidet tett for å sikre en helhetlig og konkurransekraftig kundeløsning.

- Vi er glade for avtalen vi har fått med Forus Storbilskole AS og ser en styrke i dette samarbeidet. Forus Storbilskole AS har vist seg som en svært seriøs samarbeidspartner ovenfor oss og har lang kompetanse i opplæring av sjåfører, og nettopp derfor skal vi utvikle vårt samarbeid.

Det sier daglig leder i Transportkompetanse Haugesund AS, Svein Ove Vetrhus.

- Samarbeidet med Transportkompetanse Haugesund AS har utviklet seg gjennom flere år og vi er ser det som svært positivt for Forus Storbilskole AS sin videre utvikling å innlede et så tett samarbeid med en nasjonal kompetanseleverandør, sier daglig leder i Forus Storbilskole AS, Gunnar Aardalsbakke.

Transportkompetanse Haugesund AS har tatt et nasjonalt strategisk valg, der målsetningen er at de løpet av 2015 også er en ledende aktør innen førerkortopplæring i Norge.

Satsningsområdene er:

  • Stavanger - Sandnes - Jæren
  • Agder fylkene med plassering i Kristiansand
  • Sogn- og Fjordane og Hordaland med plassering i Bergen og Førde
  • Oslo med tilhørende regioner
  • Midt Norge med plassering i Trondheim og Stjørdal
  • Nord Norge med plassering i Harstad og Tromsø

Gunnar Aardalsbakke og Jan Kåre Karlsen skal lede denne utviklingen i Norge. De er begge personer med lang og god erfaring fra ledende stillinger innenfor førerkortopplæring i Norge.

Dette samt en markedsandel på over 40 % i Norge på kursløsninger til transport, entreprenør og logistikkbedrifter mener jeg grunnlaget for å lykkes absolutt er tilstede, avslutter daglig leder Svein Ove Vetrhus i Transportkompetanse Haugesund AS.