23948sdkhjf

Nytt nummer - TM 7/16:: TransportMagasinet ute nå

Kan du vitsen om at det bare finnes to typer lastebiler?

Kjære leser. Først skal du vite at jeg jobbet som en grevling for å få Scania til å fremskynde lanseringen så det passet til TMs deadline.

Jeg truet, lokket og smurte. Uten hell. De ventet til bladet var ferdig trykket før festen startet.

Coversaken om nye S-klasse ble dermed skrevet med bind for øynene og arven pantsatt. Alle feil og floskler som står der er mine.

Men HØR her!

En gromsak av dimensjoner er imidlertid saken på Ole Gunnar Tufts nylig oppussede 142 Royal. Hør LYDEN her! Det er VERD å vente ut i videoen til musikken slutter og V8-eren spiller. Gjerne mens du nyter bladsaken på papir.

Flere smakebiter

Men det finnes mer å glede seg til! Mye mer.

Selv mener jeg det er mye bra entusiasme å hente om du sveiper gjennom listen over Norges 100 beste transportører målt på lønnsomhet.

Dette er bedrifter som tjener langt over gjennomsnittet godt – og jeg tror ikke ene enste av dem har kommet på listen uten store doser arbeidsglede.

Tomt i postkassen? Ja, da bør du abonnere! TRYKK HER.

Bedriftsbesøk med stil

Av mer bildeillustrerte gladsaker har jeg også stor sans for Moldskred Renovasjon med «motivlakk som suger». Tittelen er Frodes.

Selv har jeg hatt en dag ute på jobb med unge aspirerende Hans Olav i Olav Askjer Kran og Transport, en riktig høydare.

To kopper kaffe

Men sommeren har vært lang og vakker. Festivalfolket kan i denne utgaven kose seg med reportasjer fra både Stryn Motorfestival og Hardangertreffet.

Og ikke minst er Svein-Oves portrettintervju «To kopper kaffe» med den nye NLF-sjefen Tore Velten høyst lesverdig. Ta mannen oss fremover eller bakover?

Med et hjertelig ønske om god lesning!
Haakon Førde, redaktør

PS! Tomt i postkassen?

Ja, da bør du abonnere! TRYKK HER.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079