TransportMEMO videreføres

Romsdal Forlag v/Frode Larshus har overtatt alle rettigheter til TransportMEMO omfattende varemerket og tilhørende elementer og aktiviteter. Bladet som ble etablert av Tord Brun Knudsen i 2000 tok ”en pause” i juni i fjor, og er nå altså igjen på banen

Publisert Oppdatert

Nå er Frode Larshus klar for hugg og vil komme med sin første utgave i den 15. årgangen av TransportMEMO med det aller første.

Bladet tar for seg transport-, spedisjons- og logistikkmarkedets samlede segmenter. Med Frode Larshus som ny "S jåfør" for TransportMEMO kan markedet fortsatt vente seg et informasjonsmedium som ikke bare går inn "bak" flommen av pressemelding, men også "inn under huden" i et marked som er i enorm utvikling.

Det melder TransportMEMO selv i en pressemelding.

Tørr informasjon er en ting, men de bakenforliggende årsaker og sammenhenger er en annen. Dette gjelder både det praktiske så vel som det politiske. Den nye redaktøren har jobbet i bransjen i en årrekke og har en genuin interesse av det som foregår både her hjemme og globalt. Dertil har han en inderlig skrivekløe, som han nå skal eksponere i sin nye hverdag, avslutter pressemeldingen.