Transportmesse i Bergen 21. august

Sjåførklubben i Bergen inviterer til lastebilshow på Bergen Travpark lørdag 21. august. De driftige arrangørene håper mange vil ta med seg bilene sine for å vise frem bransjen på en positiv måte denne lørdagen.

Publisert Oppdatert

To av ildsjelene, Ole Gunnar Tuft og Trond Åge Dyngeland, forteller om stor interesse i forkant av utstillingen. Et tjuetalls utstillere har meldt sin ankomst og av trekkplastrene er denne gang selvsagt Scania R 730 på plass. Det jobbes også hardt med å få Norges største og råeste kranbil til Bergen denne helgen. Den står til klargjøring hos Volvo i Stavanger og tar turen til Bergen hvis de rekker å bli ferdig, lover Klepp Spesialtransport.

- Vi åpner portene på Travparken allerede fredag klokken 17, for de som kommer med egne biler de vil stille ut, forteller Ole Gunnar Tuft.

- Den første som kommer fra hvert enkelt firma, må si fra hvor mange de blir, så skal vi sørge for at biler fra samme firma får stå samlet. Det er ingen forhåndspåmelding, så det er bare å møte opp.

Vask og bar

Utover fredagskvelden blir det muligheter for vasking ved hjelp av innleid høytrykksutstyr. Baren på Travparken vil også holde åpen utover kvelden, slik at de som skal overnatte i bilene får anledning til å kose seg sammen med kolleger ut i de små timer.

- Lørdag morgen byr vi på både dusjmuligheter og gratis frokost til de som sover i bilene, sier Tuft.

Messen åpner lørdag klokken 10 og stenger portene klokken 18. Utstillingen er også gratis for publikum.

- Vi skal ikke tjene penger på dette, men er fornøyd når vi går i null, avslutter Tuft som bruker helgen på å polere kranbilen sin mens han misunner dem som bare har en trekkvogn å vaske på.