Travle nonner

Publisert Oppdatert

Tre nonner, 56, 65 og 78 år gamle ble tatt av poltiet da de i en Ford Fiesta ble stanset i en trafikkontroll kjørende i 190 km/t. De opplyste at de var på vei til Pave Benedict XVIs ferie-resident etter de hadde hørt han var skadet.

Nyheten om at Benedict XVI hadde sklidd på baderommet og skadet en fot skapte stor bestyrtelse hos kirkens medarbeidere. Tre nonner i en Ford Fiesta ble stanset i 190 km/t kjørende mot Pavens sommerresidens. De opplyste at de var på vei for å se til Paven.

De tre, søster Travolta (56) som kjørte og passasjerene på 65 og 78 år opplyste trafikkpolitiet at de var på vei for å tilse at Paven var ved god helse etter å ha hørt om ulykken, melder ananova.com

En talsmann for politiet sier at søster Travolta vil skrifte neste gang hun er i skriftestolen om at hun har kjørt for fort, men i mellomtiden må hun betale 375 Euro (ca NOK 3600) i bot.

Men søster Travolta har ikke tatt det for gitt, hun bestrider at hun skal være uten førerett i en måned og betale bot: Hun har engasjer Italias beste advokat på trafikksaker, advokat Anna Orecchioni, til å ta saken.