Treff oss langs veien

I samarbeid med Norsk Scania AS drar TransportMagasinet ut på en rundtur for å treffe yrkessjåfører rundt omkring i landet. Under tittelen ”TransportMagasinet & Scania På Veien” ønsker vi å gjøre litt stas på alle landets hverdagshelter. Håper du har tid til å slå av en prat?

Publisert Oppdatert

I Alta torsdag 4. juni gikk startskuddet for "TransportMagasinet & Scania På Veien", en rundtur i landet for å treffe yrkessjåfører der dere har deres arbeidsplass. Vi legger ikke opp til et stort opplegg - bare et par, tre lastebiler, enkel servering og hyggelig prat.

Scania kommer til å sette fokus på det faktum at V8eren har 40-årsjubileum i år. Med på turen har de en V8-motor som kan beskues og diskuteres, samt et par biler som kan prøvekjøres.

- Dette er ikke snakk om en karavane i tradisjonell forstand. Derfor reiser vi heller ikke innom forhandleranleggene våre denne gangen. Idéen med "TransportMagasinet & Scania På Veien" er å treffe yrkessjåførene der de er, på og langs veien. Derfor har vi lagt opp en rute der vi tror vi treffer flest mulig av landets mange hverdagshelter og slå av en hyggelig prat uten noen form for forpliktelser, forteller John Lauvstad, informasjonssjef i Norsk Scania AS.

Frode Tellevik og Tormod Magelssen stiller fra TransportMagasinet, og vårt mål er først og fremst å prate med flest mulig av dere der ute. På den måten får vi tatt pulsen på hva som opptar dere, og hva dere ønsker at vi setter fokus på. Vi håper selvsagt på mange tips og idéer som vi kan jobbe videre med. I tillegg skal dere ikke se bort fra at det kommer til å bli en og annen reportasje underveis. Har dere interessante saker vi burde fordype oss i er det bare å tipse oss på følgende mailadresse:redaksjonen@transportmagasinet.no .

Sist, men absolutt ikke minst, vil vi snakke om og vise fram vårt relativt ferske produkt, nemlig nettsatsingen tungt.no, der vi har daglige oppdateringer, forum og mye annet.

Vi skal være på veien i totalt tre uker denne sommeren. Startskuddet går som nevnt i Alta 4. juni, deretter følger Norkjosbotn, Harstad og Fauske, før det avsluttes før ferien i Mo i Rana 9. juni.

Etter ferien starter vi opp igjen 10. august på Hanestad i Østerdalen, før ferden går videre til Trondheim, Dombås, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Høydalsmo i Telemark og Furulund i Vestfold, før det hele rundes av i Vestby i Akershus den 21. august. Vi gleder oss til å treffe dere!

Reiserute:

4. juni: Alta, Statoil Service Elvebakken. Klokka: 13.00-17.00.

5. juni: Norkjosbotn, Balsfjord Bilistsenter (Shell). Klokka: 12.00-16.30.

6. juni: Harstad, Klubbhuset til Harstad Sjåførklubb. Klokka: 12.00-17.00.

8. juni: Fauske, Fauske Bilistsenter (Shell). Klokka: 12.00- 17.00.

9. juni: Mo i Rana, Mo Veiservice (Esso). Klokka: 11.00 -16.00.

Ferieopphold

10. august: Hanestad, Østerdalen

11. august: Trondheim

12. august: Dombås

14. august: Bergen

17. august: Stavanger

18. august: Kristiansand

19. august: Høydalsmo, Telemark

20. august: Furulund Kro, Vestfold

21. august: Statoil Vestby Nord E6, Akershus

Les også: Midt i Fauske

Les også: Harstad, etter en snartur på hospitalet

Les også: Velkommen til Nordkjosbotn!

Les også: Vi sees i Alta

Følg med på tungt.no og scania.no for eventuelle endringer samt oppdatert reiserute i august.