Truckdans på truckstop

Verkstedhallen hos Wigdals truck-stop på Nedmarken blir seende litt annerledes ut 26. september. Riktignok er det en lastebil inne, men den fungerer som scene.

Wigdals truck-stop på Nedmarken

Wigdals truck-stop på Nedmarken

Publisert Oppdatert

Vi snakker dansegalla og vi snakker Dænsebændet. Verkstedhallen blir et dansegulv. Eller som innehaver-paret Wigdal forklarer til tungt.no: Det blir dænsebændfest!

- Vi flyttet hit for et års tid siden, forteller de. Nå har vi fått opp "Truck-Stop"-skiltet, og det forplikter. Vi ønsker å tilrettelegge for langtransportsjåførene.

Vi leste også i TransportMagasinet at Statens vegvesen ønsket å opprette parkeringsplasser med fasiliteter for sjåfører. De hadde en pott hvor de kunne hjelpe til med oppstart, men vi fikk dessverre blankt avslag. Vi lå utenfor de store veiene, mente de. Så det er ikke alltid så lett.

Men vi gjør vårt beste, og gleder oss virkelig til å kunne bidra med denne dænsebændsfesten, avslutter ekteparet på telefon med tungt.no.

Også vokalist Arnstein Tungvåg i Dænsebændet er fornøyd: - Her møter vi mange kjekke folk og det er veldig positivt, for moingene er et bra publikum. Vi håper på å servere den nye CD-en vår, "Modne kjekke karer", som har plateslipp 28. september, sier han.

Tungt.no besøkte plassen i våres. Det kan du lese om her: Truckstop i Modum