23948sdkhjf

Disse var på Truckers Night

Hellbillies, bryllup og gode kollegaer. Det blir samhold av slikt!

Hva er egentlig det viktige med lastebiltreff? Musikk, tøffe løsninger, en liten luring i glasset er gode tips. Allikevel. Det redaksjonen sitter igjen med av inntrykk etter helgens Truckers night på Gardermoen er det overveldende samholdet og gleden vi så i ansiktene på de som hadde funnet veien opp til Øynebråtens grustak.

Nå er det ikke over ennå - er du i nærheten bør du stikke innom. En henger ruller rundt med mat du kan kjøpe og folk er veldig stemte for kollegatreff.

Fredagen var deilig. Hellbillies spilte opp, vi fikk se et ektepar bli viet på en provisorisk scene og noen sponsorer hadde funnet veien med små telt. Lørdag morgen kom kanskje brått på enkelte, men hva skjer? Jo, man kryper ut av dyna, finner en stol og setter seg med gode venner og kollegaer. Der sitter man og trenger egentlig ikke gjøre så mye mer enn dette.

Da vi reiste tidlig lørdag ettermiddag, var det mange som fortsatt satt og smilte. Antakelig sitter de der ennå. Det kan de godt gjøre. Det er meningen. Å kunne puste uten å stresse i lastebilmiljø.

I karusellen over finner du masse bilder fra Truckers night. I neste utgave av TM vil du finne mange flere.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063