TruckStop åpner på Stord

Når Shell på Heiane på Stord nyåpner på fredag kan kundene ønskes velkommen til Norges kanskje mest moderne bensinstasjon.

Denne uka åpner den nye Shell Heiane som en av Norges mest moderne bensinstasjoner.

Denne uka åpner den nye Shell Heiane som en av Norges mest moderne bensinstasjoner.

Publisert Oppdatert

Dusjer, vaskemaskin, TV, internett og strøm for lastebilsjåfører, ladestasjoner for elbiler, naturgassfylling og en gigantisk vaskehall er bare noen av nyhetene når Shell på Heiane på Stord i Hordaland nyåpner fredag.

- Dette må være Norges blant Norges mest moderne bensinstasjoner, og definitivt det mest komplette serviceanlegget på vestlandet, og kanskje i hele landet, sier eier Jan Thore Lippestad.

Bensinstasjonen, som fremstår i ny drakt, og er et samarbeid mellom Shell, Statens Vegvesen og Sunnhordland Kraftlag. Selve bensinstasjonen er en Shell Fresh-stasjon, som har et bredt utvalg av varm, ferdig mat. I tillegg har Shell Fresh på Heiane det meste man trenger til bilen, distriktets største maskinvask og fire båser for selvvask.

- I tillegg er kapasiteten for drivstoffylling vesentlig forbedret, og i samarbeid med Sunnhordland Kraftlag har vi etablert hurtiglader for elbiler og påfylling for naturgassen CNG, forteller Lippestad.

Truck Stop

I samarbeid med Statens Vegvesen er det også bygget en såkalt "truck stop" med oppstillingsplass for ni trailere, og et sjåførrom med dusj, WC og vaskemaskin, samt et oppholdsrom med TV og internett. Yrkessjåførene får også tilgang til strøm ute på parkeringsplassen.

- Vi er veldig fornøyd med den nye stasjonen på Stord. Som en av svært få stasjoner i Norge er den bygget etter våre nye håndbøker, og er et veldig viktig tilskudd for langtransportsjåførene langs E39, sier Ivar Torkildsen fra Statens Vegvesen.

Shell Fresh på Heiane har nyåpning førstkommende fredag klokken 12.00 med stor festivitas, og en rekke gjester på plass.