Truckstop i Modum

Langs rv. 35, mellom Hokksund og Vikersund, er det muligheter for både sjåfør og bil til å få hvile og ettersyn.

Modum

Modum

Publisert Oppdatert

Lastebilsenteret Modum åpnet i fjor høst og kan tilby sjåfører mat og dusj i nye flotte lokaler, og mens du som sjåfør slapper av, kan lastebilen få ettersyn på verkstedet eller bli vasket i den 55 meter lange vaskehallen.

- På verkstedet reparerer vi alle merker og i vaskehallen er det plass til to vogntog etter hverandre, sier Jørn Olav Wigdal. Han forteller at vaskehallen er åpen 24 timer i døgnet, 365 dager i året og i kafeteriaen serveres både varme og kalde retter. Faren, Bent Olav Wigdal, driver transportfirmaet Wigdal Transport AS. Firmaet har tank-, tipp-, asfalt- og krokbiler, til sammen 15 lastebiler.

For ca. ett år siden begynte de byggingen av det 2200 kvadratmeter store anlegget. Foruten verksted, vaskehall, kafeteria og sanitæranlegg, rommer bygget kontorer og snart vil et utsalg av rekvisita og dekk være på plass.

På den 16 mål store tomta er det god plass til å parkere, det er satt opp dieselpumper og hele uteområdet er kameraovervåket.

Så neste gang du kjører rv. 35 og har behov for å slappe av litt, og skiltet som viser vei til Nedmarken industriområde og Truckstop dukker opp, sving av og du vil bli møtt av hyggelige mennesker, som tar seg av både deg og kjøretøyet.