23948sdkhjf

"Tung" suksess!

For andre år på rad ble Oslo Motor Show arrangert på Lillestrøm, og for andre år på rad ble lastebilkonkurransen Scandinavian Truck Trophy arrangert samme sted. Vi tok turen til messa samme dag som den åpnet, og la ikke minst merke til forandringer blant showlastebilene.

Mens lastebilhallen det første året så ut som en lagerhall med parkerte lastebiler, var det lagt ned mer jobb i å få det hele til å se delikat ut denne gangen.

På et område på omtrent 25.000 m2 hadde arrangørene fylt opp med entusiastbiler av ymse slag, diverse motorklubber, samt en rekke tilbydere av utstyr til bilhobbyentusiasten. I lastebilhallen gikk konkurransen Scandinavian Truck Trophy av stabelen. På plass var et lekkert knippe lastebiler, med og uten hengere, alle fra Skandinavia.

Her stod blant annet den lekre Scaniaen til Anders Ruths, "Flying Eagle", videre den enormt fine "Road Cruiser" til svenske Ekdahls Åkeri, og den knalltøffe Peterbilten til Eli Nitteberg, for å nevne noen. En rekke veteranbiler var også på plass, i tillegg hadde to av lastebilimportørene tatt med seg lastebiler til Lillestrøm.

Norsk Scania stilte med "Biler 2"-vogntoget der barna kunne se film bak i traileren, mens Volvo hadde med seg verdensrekordbilen "Mean Green" og den alltid imøtekommende verdensmesteren Boije Ovebrink. Det var med andre ord noe for enhver smak på Lillestrøm denne helga.

Vi har ventet på at arrangørene skulle sende oss en resualtatliste fra helgas arrangement, men foreløpig har vi ikke fått noe tilsendt. Derfor støtter vi oss på våre gode kolleger i det svenske fagbladet Proffs som kan fortelle om 19.000 besøkende på messa de to første dagene.

Videre kan de fortelle at vinneren ble svenske Ralf Ekdahl med den enormt fine Volvoen med henger, som bærer navnet "Road Cruiser". Andreplassen gikk også til en svenske, nærmere bestemt av Tudde Gahne fra Gotland, mens tredjeplassen gikk til Eli Nitteberg og hennes flotte Peterbilt showtruck.

Bak arrangementet står Förlags AB Albinsson & Sjöberg og Norges Varemesse.

Les også: Scandinavian Truck Trophy 2010

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062