”Tungt” på IAA

Etter to pressedager på den enormt store transportmessa IAA i Hannover passer overskriften bra. Tungt var der, det var mye tungt transportutstyr der, og det var tungt for beina å gå så mye.

Publisert Oppdatert

Det enorme messeområdet skaper utfordringer for de besøkende. Det eneste jeg var helt sikker på da jeg reiste derfra var at jeg hadde gått glipp av mye. Det er nemlig en nærmest umulig oppgave å få med seg alt herfra. Til det er området altfor stort, antall utstillere altfor mange og antall produkter enda flere.

Som nevnt i forrige artikkel om IAA her på Tungt.no går det en grønn bølge over bransjen. Ikke så rart med tanke på alt miljøfokuset om dagen. "Alle" hadde en hybrid på standen, men det er ikke akkurat snakk om hyllevare. Som en sa det: "Regn ut hvor mye effekt man må ha på motoren og sett dette opp mot prisen man må betale for en hybridlastebil så ser man at regnestykket foreløpig ikke går opp".

Uansett; IAA i Hannover er en viktig messe. Her finner leverandører nye underleverandører og motsatt. Videre er det mange spennende ideer og løsninger blant det enorme utvalget av produkter. Dette er og blir en messe der internasjonale produsenter får vist seg fram - ikke bare til Euorpa, men til hele verden. Her møtes "alle".

Klikk deg inn på bildekarusellen på høyre side for smakebiter av messen.