Tungt.no og AnleggsMagasinet på Dyrsku’n

Dyrsku’n i Seljord er den største landbruksutstillingen og handelsmessen i Norge. Der treffer du også oss.

Publisert Oppdatert

I år blir Dyrsku'n enda et hakk større. Utstillingsarealet er utvidet og det betyr blant annet at utstillerne av anleggsmaskiner og anleggsutstyr bli å finne enda lengre til høyre når du er kommet inn hovedporten. Utvidelsen er gjort for å få plass til alle de 550 utstillerne på salgsmessen.

Midt blant anleggsfolket vil du også finne vårt forlag, Hjemmet Mortensen Fagmedia AS, som gir ut blant annet AnleggsMagasinet, BruktNytt, nettstedene tungt.no og mascus.no.

På stand A 119 treffer du folk som kan ta imot både redaksjonelle tips, annonser for kjøp og salg og være behjelpelig hvis du ønsker å abonnere på noen av våre blader. Stikk gjerne innom for en prat og en kaffekopp.

Storinnrykk

Årets Dyrsku'n arrangeres 10. til 12. september og det er ventet storinnrykk til folkefesten som samler opp til 80.000 besøkende fra hele landet tre dager til ende.

I år åpnes Dyrsku'n av skuespiller Jon Eikemo, kjent både fra film og scene. Han følger i en lang tradisjon av åpningstalere. En av de aller første var Aasmund Olavsson Vinje for nesten 150 år siden.

Fra Vinjes tid

2010-utgaven av Seljordutstillinga Dyrsku'n er den 144. i rekken. Det hele startet i 1860-årene da Even Høyesen Nordgarden stilte et område til disposisjon for et fast dyrskue i Seljord.

De første årene handlet det mest om dyr, men etter hvert kom det andre varer til. Dyrsku'n ble kjent vidt omkring og utviklet seg til å bli den største landbruksutstillingen og handelsmessen i landet.

Bildet: Hjemmet Mortensen Fagmedia stiller i Seljord med Erik Rusten, Christian Os, Gry Fjelstad, Anne-Marte Røen Bye, Njål Hagen, Vigdis Kvalheim, Knut Viggen og Petter Vemo.