Ulovlig kabotasje? Nok en danske stoppet!

Her om dagen ble nok en dansk transportør stoppet, mistenkt for ulovlig kabotasje. Denne gangen var det danske TJW Transport som ble stanset. En MAN TGX leiebil med reklame for nevnte selskap, trakk en kapellsemi for danske Freja.

Danske TJW Transport ble stoppet på Voss her om dagen med en bil som skal ha kjørt innenlands i Norge siden 30. april. Nå er de anmeldt for brudd på kabotasjereglene.

Danske TJW Transport ble stoppet på Voss her om dagen med en bil som skal ha kjørt innenlands i Norge siden 30. april. Nå er de anmeldt for brudd på kabotasjereglene.

Publisert Oppdatert

Vogntoget ble stoppet på Voss og etter informasjon vi i redaksjonen sitter på, la den polske sjåføren seg helt flat da kontrollørene fant fraktpapirer og turlister som viste at bilen hadde kjørt konstant i Norge siden 30. april.

I følge kontrollører ved Statens vegvesen skal bilen blant annet ha gått mellom Oslo - Stavanger, Sandnes - Trondheim, Trondheim - Oslo og Oslo - Bergen. Da bilen ble stoppet på Voss var den på vei til Oslo med last fra Bergen.

Les også: Dansker og ulovlig kabotasje

Sjåføren skal ha forklart at han ved flere anledninger hadde gitt beskjed til arbeidsgiver at han kjørte i strid med lovverket og at han måtte få et lass ut av Norge, men ikke blitt hørt.

Nå er saken anmeldt til politiet og bilen parkert inntil videre. Deretter må den ut av landet uten lass.

Her i redaksjonen undres vi over at nok en danske er mistenkt for ulovlig kabotasjekjøring, men enda mer underlig synes vi det er at ikke andre distrikt i Statens vegvesen ser ut til å fokusere på problematikken!

Nå får vi bare håpe at politiet gjør jobben sin i disse sakene, og ikke nedprioriterer til fordel for andre saker. En hel næring følger disse viktige sakene med argusøyne.

Les også: Kim Johansen anmeldt

Les også: Kim Johansen igjen...

Les også: - Anneberg visste

Les også: Gasstransport stoppet av politiet

Les også: Gasstransporten mellom Stavanger og Oslo har stoppet opp

Les også: Vil ikke ha gassen

Les også: Ulovlig asketransport?