Utvidet åpningstid på Høvåg

Vår lille sommerturne ”TransportMagasinet & Scania På Veien” er i dag på Høvåg ved Kristiansand. Opprinnelig hadde vi en plan om å stå her fram til kl. 17, men har bestemt oss for å utvide åpningstidene utover ettermiddagen og kvelden.

Høvåg parkering stoppeplass rasteplass

Høvåg parkering stoppeplass rasteplass

Publisert Oppdatert

Det blide Sørland i strålende solskinn! Sommeren ser ut til å komme nå når skolene er i gang igjen. Dagens stoppested er Høvåg Vertshus ved Kristiansand, bedre kjent som "Høvåg". Enkelt og greit! Her stopper mange yrkessjåfører, men siden de fleste ankommer på ettermiddagen og kvelden, har vi bestemt oss for å holde "butikken" åpen litt lenger.

Opprinnelig skulle vi stå her fra klokka 11 til klokka 17, men vi har nå tatt en sjefsavgjørelse og blir stående her en stund utover kvelden. Har du veien forbi håper vi du tar en tur innom.

I morra tidlig fortsetter vi turen videre til Telemark, nærmere bestemt til kroa på Høydalsmo. Også der var planen å være tilstede fra 11 til klokka 17, men vi velger å bli stående utover kvelden på Høydalsmo.

Med andre ord; rekker du oss ikke i Kristiansand, har du en ny mulighet på Høydalsmo i morra. Eller på Furulund Kro i Vestfold på torsdag.

Siste stopp på årets turne blir på Statoil på Vestby fredag den 21. august.