Vafler er blitt veimat

Varme vafler går unna som aldri før på bensinstasjoner, veikroer og flyplasser.

Publisert Oppdatert

- Forbruket av ferdigvafler er nesten femdoblet de siste ti årene. Nå leverer vi fire millioner plater årlig, og veksten fortsetter, sier Thomas Lagarhus, fabrikksjef på Nortura eggprodukter.

Fabrikken ligger i Re i Vestfold og forsyner kiosker og spisesteder i hele landet med ferdigstekte, fryste vaffelplater.

- Vaffelpressa går døgnet rundt. Blant annet leverer vi nå til alle Esso-stasjoner i Norge.

Vaffelplatene tines, varmes og serveres med ønsket tilbehør. På bensinstasjonene har vaflene allerede blitt en bestselger.

I hele landet

- De har slått veldig godt an over hele landet. Salget har økt måned for måned siden vi lanserte tilbudet for et års tid siden, sier Stine Solheim, leder for butikkavdelingen i Esso Norge.